ΕΛΛΑΔΑ

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας

σε-εγκληματική-ενέργεια-αποδίδεται-ο-700971

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο. Η σορός της βρέθηκε γυμνή, να παρασύρεται από τα κύματα. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε πτώση από τα βράχια. Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», την 28η Νοεμβρίου 2018, γύρω στις 08.45, το Λιμενικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το λιμενικό κλιμάκιο Λίνδου για την ύπαρξη της σορού στη θαλάσσια περιοχή.

Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1.75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που έφερε ένα τατουάζ σε σχήμα «τριαντάφυλλου» χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στην γάμπα του δεξιού της ποδιού.

Δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που έφερε κυρίως στο πρόσωπο αποδόθηκαν του σε πτώση από τα βράχια. Ακόμη, έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Σημειώνεται, ότι αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, (το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018 στη θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας) το κινητό της τηλέφωνο έδειχνε να είναι online στο facebook, μέχρι την Παρασκευή 30/11.

Σημάδια στραγγαλισμού

Χθες, ο πατέρας της, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος του δήμου Διδυμότειχου μετέβη στο νεκροτομείο για την αναγνώριση του πτώματος, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αλλά και η διενέργεια τοξικολογικών, εξετάσεων προκειμένου να διαφωτιστούν πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Θορυβημένοι είναι οι αξιωματικοί που έχουν επιληφθεί των ερευνών από ορισμένα σημάδια που φέρει στον λαιμό της η κοπέλα, τα οποία παραπέμπουν σε απόπειρα στραγγαλισμού, αν και η επίσημη εκδοχή του θανάτου της είναι ο πνιγμός.

Σε έρευνα που έγινε με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην οικία της, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών αποτελεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της και άλλα προσωπικά αντικείμενα

Ακόμη, περιέργο είναι ότι δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της και άλλα προσωπικά της αντικείμενα κοντά στην παραλίας, ενώ απορία προκαλεί στις αρχές, γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι δύσβατο σημείο και επισκέπτονται κυρίως ψαράδες.

Στα πιθανά σενάρια είναι να βρισκόταν εκείνο το βράδυ με κάποιον που είχε συνάψει εφήμερη σχέση, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» το πτώμα της στο σημείο αυτό, είτε να είχε μεταβεί στο σημείο εκείνο και να συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.

Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όσων την γνώριζαν με κρισιμότερο για τις έρευνες τις καταθέσει από τα άτομα που ήρθε σε επαφή την 27η Νοεμβρίου 2018.

Ποια ήταν η 21χρονη φοιτήτρια

Η 21χρονη φοιτήτρια του Tμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κόρη αντιδημάρχου του Δήμου Διδυμότειχου, προερχόταν από οικογένεια δασκάλων, ιδιαίτερα αγαπητών στον νομό Εβρου. Το νεαρό κορίτσι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και μεταξύ των συμφοιτητών της.

Ήταν μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια, που μάλιστα το καλοκαίρι έκανε την πρακτική της εξάσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών.

O πατέρας της στο protothema.gr: “Η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και είπε στη φίλη της «θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα»”

«Mίλησα με τον ιατροδικαστή και μου είπε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της το κοριτσάκι μου! Ολα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας .

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της «θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα».Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή”.

πηγή: dimokratiki

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου