ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 12χρονου Γιώργου. Βρέθηκε να περπατά ξυπόλυτος

αίσιο-τέλος-στην-αναζήτηση-του-12χρονου-829297

Ο μικρός Γιώργος Μπούφας είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τρίτης, από την περιοχή του Ιλίου Αττικής. Μετά από τεράστια κινητοποίηση και αφού εκδόθηκε Amber Alert, το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε ότι ο 12χρονος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Το μικρό αγόρι βρέθηκε να περιφέρεται ξυπόλητο, χωρίς παπούτσια, οριακά εντός του αστικού ιστού, στις 22:00 το βράδυ.

Κρίσιμη για τον εντοπισμό του μικρού Γιώργου ήταν η παρατηρητικότητα των πολιτών που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του 12χρονου αγοριού μετά την ενεργοποίηση του Amber Alert.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, ψυχολόγος και παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά συμμετείχε στις έρευνες.

Το διάστημα που αγνοούνταν ο Γιώργος Μπούφας, το Χαμόγελο του Παιδιού δέχτηκε πλήθος τηλεφωνημάτων από πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού.

Ο μικρός Γιώργος Μπούφας εξαφανίστηκε στις 13:00 μεσημέρι της Τρίτης από την περιοχή του Ιλίου. Η κινητοποίηση ήταν τεράστια καθώς πέραν της ηλικίας του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κινδύνευε.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου