ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Σκότωσε με 30 μαχαιριές τη μητέρα του

βούλα-σκότωσε-με-30-μαχαιριές-τη-μητέρα-604228

Σε θρίλερ βγαλμένο από χιτσκοκική ταινία τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας 60χρονης εκπαιδευτικού, πιθανότατα από τον 24χρονο γιο της, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του νεαρού δράστη, ο οποίος φέρεται, αφού πρώτα σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα τη μητέρα του με περισσότερες από 30 μαχαιριές, να έχει καταφύγει στη Νεμέα Κορινθίας.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε πρώτος ο σύζυγός της, ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων στα νότια προάστια, που υπέστη σοκ αντικρίζοντας το κακοποιημένο σώμα της συζύγου του, το οποίο ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ φέρεται να ήταν ημίγυμνο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πιθανόν ο δράστης προσπάθησε να κάψει το πτώμα της μητέρας του.

Από την πρώτη στιγμή, άνθρωπος-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης θεωρήθηκε ο νεαρός γιος του ζευγαριού, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ο 24χρονος εθεάθη να βγαίνει αναστατωμένος από τη μεζονέτα, στη Βούλα, το απόγευμα του Σαββάτου, να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το πολυτελές αυτοκίνητο του 24χρονου σε ερημική περιοχή της Νεμέας και στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ο νεαρός άνδρας θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το μακελειό στην πολυτελή μονοκατοικία της Βούλας σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Στις πόρτες της μεζονέτας δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ δεν βρέθηκαν και ίχνη έρευνας στο σπίτι που να δείχνουν ως κίνητρο τη ληστεία.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου