ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχεται ο πρίγκιπας Λεμόνης στην Εξωραϊστική του Βόλου

ερχεται-ο-πρίγκιπας-λεμόνης-στην-εξωρ-848175

Ο αγαπημένος παιδικός ήρωας συναντά την όμορφη Κρεμμύδω απόψε στην Εξωραϊστική

Η παιδική θεατρική παράσταση «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω» ανεβαίνει στο κινηματοθέατρο Εξωραϊστική στον Βόλο απόψε Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Για πρώτη φορά το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών γίνεται θεατρική παράσταση. Το Θέατρο του Βορρά ανεβάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του πρίγκιπα Λεμόνη. Τα παιδιά γνωρίζουν από κοντά τον Λεμόνη και την Κρεμμύδω, που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης.

Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Στο βασίλειο ξεσπά σούσουρο. Ολοι είναι εναντίον της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν. Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι. Θα καταφέρει ο έρωτας να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουν όλοι στον γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαϊντανό;

Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, μουσική και χορός με αγαπημένα τραγούδια σε παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

«Ο πρίγκιπας Λεμόνης» έχει συμπεριληφθεί από το 2014 στο ανθολόγιο παιδικών τραγουδιών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε βιβλίο (με cd) από τις εκδόσεις Polaris.

Από το 2016 κυκλοφόρησε και η συνέχεια του παραμυθιού, σε άλλο βιβλίο του ίδιου εκδοτικού οίκου, με τίτλο «Το μαγικό ραβδί του πρίγκιπα Λεμόνη». Το μαγικό ραβδί δεν είναι άλλο από την πανανθρώπινη αγάπη.

Το κείμενο και τη μουσική επιμελήθηκε ο Γ. Σακελλαρίδης, τη θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία η Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, βοηθός σκηνοθέτη Βαγγέλης Δαλλές, σκηνικά – κοστούμια Anna Wassiac, φωτισμοί Γ. Ζίγκας. Παίζουν οι ηθοποιοί Λευτέρης Κωνσταντίνου, Αννα Χατζηαντωνίου, Ελένη Γαβριηλάτου. Μουσική παίζει ζωντανά η Ελένη Γαβριλάτου.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 7 ευρώ στην προπώληση και 9 ευρώ στο ταμείο.

Προπώληση κινηματοθέατρο Εξωραϊστική. Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 1,5 έτους και άνω.

Πανελλαδική προπώληση καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876.

Επισημάνεται, τέλος, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτησή τους στις θέσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου