ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μελωδική βραδιά στο θέατρο Αλώνι

μελωδική-βραδιά-στο-θέατρο-αλώνι-754840

Εξαιρετικές μουσικές βραδιές περιλαμβάνει το φεστιβάλ στο θέατρο Αλώνι, στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας, που προσαρμόζεται σύμφωνα με τα δεδομένα της πανδημίας και διοργανώνεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του κοινού και των καλλιτεχνών. Αρχικά, φιλοξενεί τέσσερις ιδιαίτερους σολίστ πιάνου υψηλής δεξιοτεχνίας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον θεσμού Piano στο Αλώνι, σήμερα και αύριο.

Σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου και πρώτη μέρα του διήμερου φεστιβάλ Piano στο Αλώνι, ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος, νεαρός σολίστ διακεκριμένος ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα ανοίξει το πρόγραμμα με επιλογές από τον Tchaikovsky και Handel. Στην συνέχεια, θα αναλάβει ο βιρτουόζος πιανίστας Παναγιώτης Τροχόπουλος σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ με έργα των Rubinstein, Debusy, Granados. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με την υπερβατική μεταγραφή του FranzLiszt, πάνω σε θέματα από την όπερα «Ρομπέρτος ο διάβολος», του Giacomo Meyerbeer.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην τελευταία συναυλία, διοργανώνεται μια εύκολη πεζοπορία προς το θέατρο μέσα από το παραδοσιακό καλντερίμι που ενώνει τα χωριά του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Γεωργίου, για όσους από τους θεατές επιθυμούν να απολαύσουν μια μοναδικού φυσικού κάλλους διαδρομή μέσα στην πλούσια φύση του Πηλίου. Το καλντερίμι αυτό, παραδοσιακά χρησίμευε στο πέρασμα των αιώνων για εμπορικές και πολιτιστικές ανταλλαγές.

Η ανταπόκριση του κοινού στις συναυλίες του θεάτρου τα τελευταία χρόνια ήταν μεγάλη, γι’ αυτό το θέατρο Αλώνι συνεχίζει να υπηρετεί με αφοσίωση εξίσου την τέχνη και τη φύση. Η επιθυμία του διοργανωτή Γιώργου Τριανταφύλλου είναι σταδιακά οι θεατές να μπορούν να φτάνουν στις εκδηλώσεις του θεάτρου, ακολουθώντας τα καλντερίμια που ενώνουν τα γύρω χωριά.

Γενική είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις 10 ευρώ. Σε εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας, η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου είναι υποχρεωτική με κατάθεση στον λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα αρ. λογαριασμού GR930110109000010944040251(ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΩΝΙ).

Μετά την κατάθεση αποστέλλονται στο [email protected] ημερομηνία εκδήλωσης, αριθμός ατόμων, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο (μέγιστος αριθμός 4 άτομα ανά ομάδα θεατών). Τα τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες είναι 6973339142 και 2428094211. Ωρα άφιξης 8μ.μ. και ώρα έναρξης των μουσικών βραδιών στις 9μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου