ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Παίζουμε, ζωγραφίζουμε, δημιουργούμε, όπως όλοι μπορούμε!»

παίζουμε-ζωγραφίζουμε-δημιουργούμ-203629

Στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στον Βόλο

Στο πλαίσιο της περιοδικής εικαστικής έκθεσης «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την ARTOGETHER-Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία (πρώην VSA Hellas), οργανώνει, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 10:30-12:30, εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες,στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Στο εργαστήρι, με τίτλο «Παίζουμε, ζωγραφίζουμε, δημιουργούμε, όπως όλοι μπορούμε!», οι μαθητές περιηγούνται την έκθεση και έρχονται σε επαφή με τα έργα. Στη συνέχεια, μέσα από το παιχνίδι και με την καθοδήγηση της δρ Χαράς Κανάρη, εκπαιδευτικού ειδικής εκπαίδευσης-μουσικοπαιδαγωγού, τα παιδιά θα ανακαλύψουν εικόνες του κόσμου και τεχνικές που θα τα βοηθήσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Στην έκθεση «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου (ώρα 19:30), έργα 25 εικαστικών με αναπηρία συνδιαλέγονται με τα χειρόγραφα 25 λογοτεχνών, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τα πρώτα.

Διάρκεια έκθεσης: 14 έως 21 Φεβρουαρίου 2020

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου