ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέα έκθεση στην γκαλερί «δ.»

νέα-έκθεση-στην-γκαλερί-δ-209673

Η Βολιώτισσα Κατερίνα Διακομή παρουσιάζει τα έργα της στο φιλότεχνο κοινό του Βόλου

Εκθεση έργων της Κατερίνας Διακομή με τίτλο «Perfection is the enemy» («Η τελειότητα είναι ο εχθρός») εγκαινιάζεται μεθαύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 13.30, στον Χώρο Τέχνης «δ.», Χατζηαργύρη 4 στον Βόλο.

Εχοντας ως κεντρικό θέμα τον αινιγματικά πρωτότυπο τίτλο «Perfection is the enemy» παρουσιάζει τα έργα της η Βολιώτισσα στην καταγωγή, που διαμένει στην Αθήνα Κατερίνα Διακομή. Η έκθεση διοργανώνεται με την επιμέλεια της Φαίης Τζανετουλάκου, λειτουργεί ως αφορμή για ανανέωση μνήμης στο έργο της εικαστικού, που δίνει ενεργά το «παρών» στον Βόλο με τη συμμετοχή της σε ομαδικές εκθέσεις, ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε άλλους χώρους και πόλεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Κατερίνα Διακομή γεννήθηκε στον Βόλο και αποφοίτησε το 1994 από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου σπούδασε ζωγραφική με καθηγητή τον Δημήτρη Μυταρά και χαρακτική με καθηγητή τον Θανάση Εξαρχόπουλο. Το 1995 έλαβε μέρος στην Biennale Νέων Καλλιτεχνών «Germinaetion 8» στη Μπρέντα της Ολλανδίας. Εργα της έχουν εκτεθεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η παρουσίαση έργων της στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου στο Μεσολόγγι, καθώς και στον Βόλο στην έκθεση «Terra In – Cognita» τον Ιούλιο του 2019 με την επιμέλεια της Φαίης Τζανετουλάκου στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα – ΠΙΟΠ, στην έκθεση «Θάλασσά μου» τον Ιούλιο του 2015 και στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο», στην ανοιξιάτικη ομαδική έκθεση που διοργάνωσε ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου τον Μάιο του 2018.

Η έκθεση «Perfection is the enemy» της Κατερίνας Διακομή στον Χώρο Τέχνης «δ.» θα διαρκέσει έως τις 29 Φεβρουαρίου και το ωράριο λειτουργίας είναι Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 14:30, Κυριακή και Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου