ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση για «μεγάλα παιδιά»

παράσταση-για-μεγάλα-παιδιά-212240

«Το φανταστικό χωριό» του Σπύρου Γραμμένου ταξιδεύει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στον Βόλο

«Το φανταστικό χωριό» του Σπύρου Γραμμένου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του θεάματος το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Αργοναυτών 54, στον Βόλο.

«Το φανταστικό χωριό» είναι η ιστορία χωριού, που θα μπορούσε να είναι πρότυπο για ευτυχισμένη κοινωνία. Η ιστορία και οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στους θεατές, συνομιλούν μαζί τους και όλοι μαζί, με τη συνοδεία μουσικής και τραγουδιών, γίνονται μέρος μεγάλης γιορτής, που όλοι χωρούν και ζουν μονιασμένοι.

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός από τα τραγούδια και το ιδιαίτερο ύφος του, έχοντας γράψει μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις, για πρώτη φορά γράφει και πρωταγωνιστεί, με τη συνοδεία μουσικού επί σκηνής, σε αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από τις πρωινές παραστάσεις για τους μικρούς φίλους από Νηπιαγωγεία και Δημοτικά της περιοχής, θα δοθεί και παράσταση για όλες τις ηλικίες.

Κείμενο – τραγούδια Σπύρος Γραμμένος, σκηνοθεσία Ζωή Ξανθοπούλου, σκηνικά – κοστούμια Αμαλία Θεωδοροπούλου, βοηθός σκηνοθέτη Κώστας Δετώρος. Ερμηνεύει ο Σπύρος Γραμμένος και μαζί του ο μουσικός Χάρης Παρασκευάς. Τεχνικός είναι ο Κωνσταντίνος Χαϊκάλης, ενώ την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Κωνσταντίνα Αγγελέτου. Παραγωγή Πλέγμα.

Προπώληση διαδικτυακά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-pantheon/fantastiko-xwrio. Η τιμή εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, φοιτητές, άνεργοι, Αμεα 8 ευρώ. Το βιβλίο και το cd της παράστασης κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΨΜ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου