ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

χριστουγεννιάτικο-μπαζάρ-της-ελεπαπ-278781

Μεθαύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το εορταστικό μπαζάρ στην αίθουσα της Εξωραϊστικής

Θεσμός με πιστούς υποστηρικτές είναι πλέον το εορταστικό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το οποίο διοργανώνεται μεθαύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής στο κτίριο της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου, Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη, από 10:00 έως 20:00.

Η χριστουγεννιάτικη εορταγορά, που διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την ενίσχυση του τοπικού παραρτήματος, για τη συνέχιση των παρεχόμενων θεραπευτικών υπηρεσιών σε 70 παιδιά από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο μπαζάρ θα διατεθούν χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις εθελόντριες και τα μέλη της διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί στις 12 το μεσημέρι με μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία «Ιωνία», υπό τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με συνοδεία στο πιάνο από την Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

«Προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της προσφοράς, υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο μας, καθώς με την αγορά δύο στολιδιών προσφέρεται η δυνατότητα θεραπείας στα «γενναία παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ» υπογραμμίζουν τα μέλη της διοικούσας.

Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσβαση για ΑμΕΑ από την είσοδο της Πολυμέρη 11:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου