ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδρομή και πεζοπορία από την Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

εκδρομή-και-πεζοπορία-από-την-ενωση-πτ-363355

Η Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας διοργανώνει πεζοπορία για τα μέλη και τους φίλους της το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου. Αναχώρηση στις 08.00 το Σάββατο με πούλμαν μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου για την ιερά μονή Παναγίας Πελεκητής και ξενάγηση. Η πεζοπορία έχει ως προορισμό την κορυφή Τέμπλα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.809 μέτρα. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα κατηφορίσουν στο Καραμανώλη Αγράφων, που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Την Κυριακή μετά το πρωινό ξεκινά η καθοδική πεζοπορία σε μονοπάτι σε δάσος, από το καταφύγιο Καραμανώλη Αγράφων προς το παραθεριστικό θέρετρο Νεράιδας και Καλύβια Πεζούλας. Κατόπιν προγραμματίζεται άφιξη στην πλαζ Πεζούλας για καφέ, μπάνιο και μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον όπως κανόε καγιάκ, θαλάσσιο ποδήλατο, τοξοβολία κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον γενικό γραμματέα της Ενωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας Κουτσογιάννη Μαρίνο στο τηλέφωνο 6973827415.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου