ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Τα καΐκια που πληγώναμε» ταξίδεψαν στη Σκιάθο

τα-καΐκια-που-πληγώναμε-ταξίδεψαν-σ-371119

Το Μουσείο Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου συνδιοργάνωσε επιτυχώς με την καλλιτεχνική ανοιχτή πλατφόρμα «Ορίζοντας γεγονότων» τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνών με θέμα «Τα καΐκια που πληγώναμε».

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Σκιάθου Γιάννης Παρίσσης, ο λιμενάρχης Νικόλαος Κατσάμπας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Β. Σποράδων Αθανάσιος Ζλατούδης, ο διοικητής Πυροσβεστικού Κλιμακίου ανθυποπυραγός Νικόλαος Καρούμπαλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ματούλα Παπαδούλια, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταματίνα Χονδρονικολή, Μανώλης Πασχάλης, Γεώργιος Αντωνίτσας, Κατερίνα Νικολάου, Νικόλαος Γιαμαρέλος, καθώς και μαθητές από σχολεία, Σκιαθίτες και οι καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την έκθεση.

Τη βραδιά των εγκαινίων πλαισίωσε μπουφές παραδοσιακών εδεσμάτων, ενώ ήταν διαθέσιμο προς πώληση το καινούργιο φωτογραφικό άλμπουμ του Ναυτικού Μουσείου Σκιάθου.

Το Μουσείο Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου φιλοξενεί την έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι έως τις 27 Σεπτεμβρίου με ωράριο επίσκεψης 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΤ με επιμελητές τους Φαίη Τζανετουλάκου και Τζίμη Ευθυμίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου