ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές του κόσμου στον Βόλο

μουσικές-του-κόσμου-στον-βόλο-377831

Συναυλία των Βασίλη και Σαράντη Σαλέα στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Τις μουσικές του κόσμου θα ερμηνεύσουν οι Βασίλης Σαλέας και Σαράντης Σαλέας στη συναυλία, που θα δώσουν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Συμμετέχει η νέα, ανερχομένη Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ιριδα Κουφογάζου.

Περίφημα ορχηστρικά θέματα, προσωπικές συνθέσεις από την πλούσια δισκογραφία τους, παραδοσιακές μουσικές, αλλά και απρόβλεπτες διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών θα είναι τα συστατικά της συναυλίας.

Ο Βασίλης Σαλέας άνοιξε νέους δρόμους στον ήχο του κλαρίνου, η μοναδικότητα του παιξίματός του ανέδειξε τις ανεξάντλητες δυνατότητες του οργάνου πέρα από την παραδοσιακή μουσική, στις σύγχρονες συνθέσεις και μουσικές αναζητήσεις. Οπως υποστηρίζει ο ίδιος «το αίσθημα που βγαίνει από την ψυχή ζωντανεύει το κλαρίνο και το κάνει να ξεχωρίζει». Η μεγάλη καταξίωσή του στο μουσικό στερέωμα επισφραγίστηκε με τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και θέατρα του κόσμου

Ο Σαράντης Σαλέας ξεχώρισε ως σολίστ στα πλήκτρα, αλλά τον κέρδισε το τραγούδι. Εχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους συνθέτες και στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού, ενώ και ο ίδιος έχει συνθέσει τραγούδια για σημαντικούς τραγουδιστές. Εχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ μουσικής σε όλο τον κόσμο και έχει ασχοληθεί και με έθνικ ρεπερτόριο με μεγάλη επιτυχία.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου για τη βοήθεια των παιδιών στον Βόλο. Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Τιμή εισόδου 11 ευρώ. Προπώληση 10 ευρώ. Σημεία πώλησης εισιτηρίων καταστήματα My Market, πρατήριο BP 1ο πρατήριο Ιάσονος 132 και 2ο πρατήριο Λαρίσης 102, πρατήριο Shell Eλ. Βενιζέλου 115 και Ιωλκού Ιατρίδη. Πρατήριο ΕΚΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου