ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά γεμάτη μουσική

βραδιά-γεμάτη-μουσική-379687

Ο Κωστής Μαραβέγιας απόψε στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Βόλο πιστός στο καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό και εμφανίζεται απόψε Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.15 στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας.

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται και το φετινό ήταν γεμάτο για όλη την Ελλάδα. Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε σειρά εμφανίσεων στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας και είναι συναυλίες ρεφενέ…

«Τι σημαίνει ρεφενέ; Οτι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου και τη λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Τη μουσική της χαράς και η νύχτα θα βάλει φεγγάρι και αστέρια και πολλά «μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί Νίκος Αγγλούπας ηλεκτρικό μπάσο, Αγγελος Αγγελίδης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Jim Staridas τρομπόνι, Χρήστος Καλκάνης κλαρινέτο, Κρίτωνας Μπελλώνιας κρουστά, τύμπανα.

Ωρα προσέλευσης 20.00. Προπώληση 13 ευρώ. Γενική είσοδος / ταμείο 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots σε Βόλο και όλη την Ελλάδα, Illusion RT Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος, Κεχαΐδης 28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος, Snuff Tobacco Store Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος, My Market.

Στα καταστήματα WIND στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου