ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ραντεβού με το «Σινέ Αχίλλειον» στην πλατεία της Σούρπης

ραντεβού-με-το-σινέ-αχίλλειον-στην-π-401393

Οταν κλείνουν οι κινηματόγραφοι για το καλοκαίρι αναγράφουν στην είσοδό τους «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Το ραντεβού για το «Σινέ Αχίλλειον» της Σούρπης άργησε πολύ. Το κινηματοθέατρο «Σινέ Αχίλλειον» σταμάτησε να λειτουργεί το 1976.

Τη λειτουργία του μας τη θυμίζουν η πρόσοψή του και οι διηγήσεις όσων έζησαν κάποιες από τις στιγμές του, κινηματογραφικές και θεατρικές.

Φέτος ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης και η Κίνηση Νέων Σούρπης καλούν το κοινό την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στη πλατεία Σούρπης στις 9:00 μ.μ. σε συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με το μουσικό σχήμα: «Τρεις… και ό,τι κατέβει». Το σχήμα απαρτίζουν οι μουσικοί Γιώργος Αποστολόπουλος φωνή, Αχιλλέας Μοχλούλης πλήκτρα, Γιάννης Ακρίβος μπουζούκι.

Το «Σινέ Αχίλλειον» πριν τη συναυλία θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 8 έως και τις 9 μ.μ. ώστε να μπορούν οι παριστάμενοι, από τον χώρο της εισόδου, να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό του.

Ραντεβού λοιπόν την 1η Σεπτέμβρη για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης Ντούκας Δημήτριος 6976973443, Περιστεράς Νικόλαος 6936065756, Κίνηση Νέων Σούρπης Χριστέλου Ευγενία 6973308427.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου