ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις στον Αγιο Βλάσιο Πηλίου

εκδηλώσεις-στον-αγιο-βλάσιο-πηλίου-439502

Διοργανώνονται από τον τοπικό Μορφωτικό, Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται το δίμηνο Ιούλιου και Αυγούστου με πρωτοβουλία του Μορφωτικού, Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Βλασίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.

Σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου στις 21.00 στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας η Μάρω Αισώπου θα αφηγηθεί παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 22.00 στην πλατεία Καψαλά διοργανώνεται παραδοσιακό πανηγύρι με την ορχήστρα του Νικ. Κερασιώτη.

Το πρόγραμμα του Αυγούστου ανοίγει με την έκθεση βιβλίου, που διοργανώνεται από την 1ηέως τις 11 Αυγούστου, 18.00 – 23.00, από το βιβλιοπωλείο «Ηλιος» και τις εκδόσεις «ΗΒΗ’, με τις παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις: Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά θα γίνει παρουσίαση βιβλίου της Ελενας Στανιού «Ο πίνακας».

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Ακρίβου «Γάλα Μαγνησίας».

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά παρουσίαση βιβλίου του Σταύρου Ν. Κηρύκου «Πικρό ψωμί».

Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά ομιλία τοπικής ιστορίας με θέμα «Παραγωγή καραμπάσιου και σπολκ» από τον Αριστ. Παπαδόπουλο.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά παράσταση Καραγκιόζη με τον Αντώνη Βαγενά.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 21.30 στην πλατεία Καψαλά θεατρική παράσταση από τον θίασο «ΠΑΓΑΣκήνιο» με το έργο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται».

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Καψαλά προγραμματίζεται η αποκάλυψη αναθηματικής πλάκας με τα ονόματα των εκτελεσθέντων χωριανών από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής. Την ίδια μέρα στις 21.00 στην πλατεία Καψαλά προγραμματίζεται συζήτηση για την προφορική ιστορία με επιζώντες χωριανούς για τα τραγικά γεγονότα του 1944.

Ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων κλείνει το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 22.00 στην πλατεία Καψαλά με τη γιορτή ροδάκινου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου