ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι «Tapi Project» στον Βόλο

οι-tapi-project-στον-βόλο-449567

Η μουσική των «Tapi Project», που θα εμφανιστούν αύριο στον Βόλο, αντανακλά τη ζωή στην πατρίδα τους τη μακρινή Ινδία τού σήμερα, την αστικοποίηση, τον καπιταλισμό και την απομάκρυνση από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής με ό,τι αυτό επιφέρει.

Ο ήχος του σχήματος είναι μια μίξη από funk και folk, που πατά πάνω σε ένα σύγχρονο υπνωτικό και παραδοσιακό ταυτόχρονα groove!

To 2019 τούς βρίσκει για 3η φορά στην Ευρώπη περιοδεύοντας στα θερινά φεστιβάλ της ηπείρου, υποστηρίζοντας το νέο τους 3ο άλμπουμ που πρόσφατα κυκλοφόρησε και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό Τύπο!

Η Yogi, τραγουδίστρια του σχήματος, με τη δυναμική σκηνική παρουσία της και την αισθαντική φωνή της υφαίνει ιστορίες για χαμένες αξίες, αλλά και τις ομορφιές της τόσο ξεχωριστής πατρίδας τους, που αλλάζει ραγδαία.

Οπως οι ίδιοι αναφέρουν, οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι μια ευκαιρία για να μοιραστούν το πάθος τους, τις αξίες τους και να μοιραστούν αγάπη με το κοινό, κάτι που από μόνο του είναι πάνω από κάθε άλλο μέλημά τους.

Αύριο Κυριακή το βράδυ στις 10.00 το ινδικό τρίο θα παρουσιάσει τη μουσική του ζωντανά στο καφέ – χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη» στον πεζόδρομο της Ν. Πλαστήρα 4, περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421024133.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου