ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάλσα πάρτι της χρονιάς

σάλσα-πάρτι-της-χρονιάς-452035

Απόψε ανοίγει η αυλαία της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην πόλη Greek Salsa Boοtcamp

Ατελείωτος χορός μέχρι το πρωί περιμένει όλους όσοι επισκεφθούν το χορευτικό φεστιβάλ 10ο Greek Salsa Boοtcamp στο ξενοδοχείο Valis Resort & Spa 5* στην Αγριά Βόλου από σήμερα Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 7 Ιουλίου. Μαθήματα χορού (salsa, merengue, bachata, kizomba dancehall, afrobeats κλπ.), βραδινά parties, pool parties και πολλές άλλες εκπλήξεις θα ζήσουν οι 1.000 και πλέον συμμετέχοντες καλλιτέχνες, djs και χορευτές από όλα τα μέρη του κόσμου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια τοποθεσία και δικαιωματικά κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα χορευτικά events της χώρας. Φέτος το φεστιβάλ είναι επετειακό, καθώς «κλείνει» τα 10 του χρόνια!

Το μεγάλο event ανοίγει τις πύλες του επίσημα σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου και είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο να το παρακολουθήσει και να συμμετέχει. «Υπόσχεται να σας προσφέρει μία μοναδική βραδιά με πλούσιο πρόγραμμα από δρώμενα» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός kizomba, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με ζευγάρια από όλη την Ελλάδα που θα διαγωνιστούν για μια θέση στο βάθρο, πλούσια δώρα και χρηματικά έπαθλα.

Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης shows και ένα εντυπωσιακό fashion show με μαγιό από την εταιρεία Black River Clothing.

Highlight η παρουσία της διεθνώς αναγνωρισμένης Κουβανής τραγουδίστριας Rosanna Mailan Sevila, η οποία θα τραγουδήσει μαγεύοντας με τη φωνή της.

Ολα τα δρώμενα διοργανώνονται στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με τους προσκεκλημένους διεθνείς djs του Greek Salsa Bootcamp.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ.

Για όλο το πρόγραμμα των parties οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.salsabootcamp.gr.

Η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στηρίζει το φεστιβάλ χορού από το ξεκίνημά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου