ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Την Κυριακή είμαστε όλοι παιδιά»

την-κυριακή-είμαστε-όλοι-παιδιά-521024

Εκδήλωση για την παγκόσμια γιορτή της μητέρας διοργανώνουν η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου και ο Σύλλογος για τη Διάσωση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Βόλου.

Η εκδήλωση είναι πλέον θεσμός που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί συναυλία αφιέρωμα στο πρόσωπο της Ελληνίδας μητέρας, που στο διάβα των αιώνων έχει παραμείνει ακλόνητος βράχος σε αρχές και αξίες.

Συμμετέχουν πάνω από 10 καλλιτέχνες απ’ όλη τη Θεσσαλία. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελείται το συγκρότημα Διπλοπενιές με υπεύθυνο τον μαέστρο Χρήστο Σταμούλη στο λαϊκό κομμάτι και τον Γιάννη Μπάο στο δημοτικό. Θα παρουσιαστούν τα χορευτικά τμήματα των δύο συλλόγων.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ελενας Στεργιοπούλου, που ακριβώς έναν χρόνο πριν «έφυγε» στα 52 της χρόνια τόσο απρόσμενα κάνοντας μέχρι τελευταία στιγμή πρόβες για την εκδήλωση.

Ηταν 20 χρόνια παρούσα σε όλες τις δράσεις των δύο συλλόγων ακούραστη με ένα αυθεντικό χαμόγελο και μια καλοσυνάτη ματιά προς όλους.

Η απουσία της άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στον Σύλλογο Κάτω Λεχωνίων. «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την κοπέλα. Ενα αφιέρωμα στη μνήμη μιας χορεύτριας, που ζούσε για τον χορό και παράλληλα ζούσε μέσα από αυτόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι διοργανωτές προτρέπουν «την Κυριακή 12 Μαΐου είμαστε όλοι παιδιά και τιμούμε το πιο σεβαστό το πιο αγαπητό πρόσωπο του κόσμου. Τη μητέρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου