ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση δίσκου του Απόστολου Μόσιου

παρουσίαση-δίσκου-του-απόστολου-μόσι-565766

Παρουσίαση του νέου δίσκου του Απόστολου Μόσιου «Βεγγαλικό» διοργανώνεται αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου στις 7 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Public Βόλου (Ογλ 28 και Ι. Κονταράτου 9) με πρωτοβουλία του Public και του Ogdoo Music Group.

Θα γίνει live παρουσίαση των κομματιών του δίσκου με ακουστικό σχήμα, που αποτελείται από τους Απόστολο Μόσιο φωνή, κιθάρα και Δημήτρη Νάσσιο φωνή, κιθάρα.

Ο Απόστολος Μόσιος μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Σε ηλικία 18 ετών, τελειώνοντας το Λύκειο, εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές του Βόλου για αρκετό καιρό, καθώς και σε συναυλίες. Επίσης συμμετέχει στη δημοφιλή ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας ως τραγουδιστής και μουσικός, σε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Επίσης, λίγο καιρό πριν συμμετείχε στο δίσκο – βιβλίο με τίτλο «Πολιορκημένος Χρόνος» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη, ένα σημαντικό έργο πάνω στην ποίηση του μεγάλου μας ποιητή Τίτου Πατρίκιου, τραγουδώντας ανάμεσα σε καταξιωμένους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς (Γ. Νταλάρας, Μ. Πασχαλίδης, Λ. Μαχαιρίτσας, Φ. Δεληβοριάς, Γ. Κότσιρας, Γ. Περρής).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου