ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Τόνις Σφήνος στο Lab Art του Βόλου

ο-τόνις-σφήνος-στο-lab-art-του-βόλου-597076

Αποκριάτικο θέαμα με τη σφραγίδα του Τόνι Σφήνου

Χαρίζει απλόχερα το κέφι σε κάθε του εμφάνιση ο Τόνις Σφήνος, ο οποίος εμφανίζεται αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Lab Art του Βόλου.

Μπορεί ακόμη να φορά τα ρούχα της δεκαετίας του ΄70, αλλά παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φουλ διασκεδαστική διάθεση. Ο Τόνις Σφήνος επέστρεψε και φέτος τις Απόκριες με ένα χορευτικό σόου για να εντυπωσιάσει.

Ο Τόνις, όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς international showman, φέρνει στο κοινό του Βόλου τα μπαλέτα του και το σχήμα των ρlaymates. Βάζοντας τα χίπικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής των ’70, ’80, αλλά και ’90 έρχεται σε μια αποκριάτικη πανδαισία με νότες και ρυθμό.

Οι «Tonis Sfinos & The Playmates» εμφανίζονται στο Lab Αrt Βόλος, Ζάχου και Βότση στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και ώρα έναρξης 22.00.

Η τιμή εισιτηρίου είναι στην προπώληση 13 και στο ταμείο 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο www.viva.gr. Επίσης στα καταστήματα Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), My Market, στα καταστήματα WIND πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454 από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου