ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σύλλογοι κόβουν την πίτας τους

σύλλογοι-κόβουν-την-πίτας-τους-652231

*Το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Ι. Καρτάλη – Πολυμέρη). Η κοπή της πίτας θα είναι μια βραδιά πολιτισμού, η οποία θα κλείσει με κρασάκι. Θα διεξαχθεί επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Συμβολική τιμή κάρτας 8 ευρώ.

*Ο Αγροτικός, Πολιτιστικός, Αθλητικός Σύλλογος Φυτόκου σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο «Ενυδρείο». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (παιδικό – ενηλίκων). Τιμή κάρτας 13 ευρώ (με πλήρες μενού). Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ.

*Ο Φυσιολατρικός, Πολιτιστικός, Εκδρομικός Ομιλος Βόλου «Νέα Ζωή» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12.00μ. στο κοσμικό κέντρο «Παράλιο» Αναύρου. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως στα εξής τηλέφωνα 6944368171 (κ. Καμπούρης) και 6983506618 (κ. Τσεκούρας).

*Αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στο «Volos Palace» θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου σε συνεργασία με το Σωματείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου.

*O Πολιτιστικός Σύλλογος Δράκειας κόβει την πίτα αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο κατάστημα «Μεταξογένη». Είσοδος ελεύθερη.

*Η Περιηγητική Λέσχη Βόλου θα κόψει την πίτα της αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Καναράκια» με πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική. Δηλώσεις συμμετοχής και διάθεση καρτών στο γραφείο της Λέσχης, Σπ. Σπυρίδη 38, β΄ όροφος, τηλέφωνο 2421023935, 10 πρωί με 12 το μεσημέρι και στο τηλέφωνο 2421041266.

*Η Ενωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας κόβει την πίτα αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στην έδρα της (Θράκης 126 με Αδραμυτίου στη Ν. Ιωνία). Θα προηγηθεί αρτοκλασία στη μνήμη του Αγ. Ευγενίου του Τραπεζούντιου, κατά τη διάρκεια τέλεσης της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα στη Ν. Ιωνία.

*To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Αναπηρία Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μεθαύριο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 17.30, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης φορέων της πόλης που συνέβαλαν στην προσπάθεια για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του. Τιμή κάρτας 10 ευρώ.

*Οι Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου κόβουν την πίτα μεθαύριο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παρκ». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με ομιλία του ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νικόλαος Παπαδάκης.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το βράδυ στο κέντρο «Αύρα» στον Αναυρο. Τιμή συμμετοχής 12 ευρώ (όλα πληρωμένα). Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι 22/1, στο τηλ. 2421030472, Τρίτη και Πέμπτη, 11.00 έως 13.00.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Ν. Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου (οδός Πλαστήρα 1).

*Η Ηπειρωτική Αδελφότητα Μαγνησίας γιορτάζοντας τα 130 χρόνια παρουσίας και προσφοράς πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ώρα 21.00 στο «Ενυδρείο».

Συμμετέχουν η παραδοσιακή κομπανία «Λαλητάδες από την Αρτα» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Αρτας» σε παραδοσιακούς χορούς.
Πληροφορίες – κρατήσεις 2421058768 – 6948503141.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στο κέντρο «1/3» (Κ. Καρυωτάκη 12 με Γ. Δήμου) στον Βόλο, όπου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, για να χαρούν όλοι μαζί μια ευχάριστη βραδιά με εκλεκτό φαγητό και ζωντανή μουσική, στη γνωστή φιλική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει πάντα τις συνεστιάσεις του. Τιμή κάρτας 15 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 2421048988, κιν. 6945173417.

*Η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της πίτας την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο κέντρο «Γκάζι». Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Γιώργου Πάγκαλου.

*Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Οι Αγιοι Ανάργυροι» πραγματοποιεί την ετήσια συνεστίαση την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 13:00 στο κέντρο «Ενυδρείο» περιοχή Αναύρου. Πλήρες μενού και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα αφών Κερασιώτη. Τιμή κάρτας 15 ευρώ. Ο Σύλλογος θα τιμήσει για τη μεγάλη τους προσφορά τις οικογένειες των δοτών για τη γενναία απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα των συγγενών τους και τον μεγάλο ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπο Τσιμά για τη χορηγία του προς τη Μ.Τ. Νεφρού Νοσοκομείου Βόλου. Κάρτες διατίθενται στις Μ.Τ. Νεφρού, Μον. Περιτοναϊκής Κάθαρσης Νοσοκομείου Βόλου, Μ.Τ. Νεφρού Θεσσαλική Νοσηλευτική και Μ.Τ. Νεφρού «Ανασσα» και από τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και στην είσοδο του κέντρου την ημέρα της κοπής της πίτας.

*Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πίτας του τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Παρκ». Ομιλήτρια η φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα -Κόρρου με θέμα «Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Πρόληψη και θεραπεία».

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ – ΤΣΑ) θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Λουκάντα» στις Αλυκές. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά από τις 10π.μ. έως τις 12μ. τηλ. 24210 23789.

*Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο «Ενυδρείο». Τιμή κάρτας 15€ (περιλαμβάνει φαγητό – ποτό). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6980203223. Κάρτες διατίθενται και στο γραφείο του Συνδέσμου Δευτέρα και Πέμπτη 6 – 8μ.μ. (Πολυτεχνείου και Εθνικών Αγώνων – Ν. Ιωνία, δίπλα στο στρατόπεδο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου