ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σύλλογοι κόβουν την πίτα τους

σύλλογοι-κόβουν-την-πίτα-τους-662168

*Ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου προσκαλεί φίλους και μέλη του στον ετήσιο χορό του και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης «Ενυδρείο» με παραδοσιακό γλέντι με το εξής μουσικό συγκρότημα: Κωνσταντίνος Μούτος λαούτο, Νίκος Κερασιώτης κλαρίνο, Αναστασία Λύτρα νταούλι, Φανή Μπαρμπή τραγούδι, Μιχάλης Ανδρέου γκάιντα, Γιώργος Κατρανάς τραγούδι. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλήρες μενού, απεριόριστα ποτά και πολλή διασκέδαση με χορούς από όλη την Ελλάδα και την Ανατολική Ρωμυλία. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421065262, 6946672996, 6986757851.

*Ο Σύλλογος Μορφοβουνιωτών – Βουνεσιωτών Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11π.μ. στο κέντρο «Παράλιο» στον Αναυρο.

* Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου (Σπυρίδη 130). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της αποφοίτου της Σχολής κ. Καίτης Αγορίτση – Καραγιάννη με τίτλο «Στα μονοπάτια της μνήμης».

*Ο Σύλλογος Θρακών Βόλου ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Ενυδρείο» στην παραλία Αναύρου. «Σας περιμένουμε για ένα όμορφο θρακιώτικο, και όχι μόνο, παραδοσιακό γλέντι» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Τα τηλέφωνα για κρατήσεις είναι 6946411222, 6974335978.

*Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της σε συνεστίαση με ζωντανή μουσική για την κοπή της βασιλόπιτας μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο Souipas Palace στις Αλυκές. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η παιδική χορωδία και τα παιδικά και εφηβικά τμήματα της Εστίας με τραγούδια και χορούς. Κάρτες διατίθενται στα γραφεία της Εστίας (Γ. Σίνα 16 Ν. Ιωνία, τηλ. 2421060900 και 6985860118) έως σήμερα Πέμπτη 6 – 8μ.μ.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφετών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11.00 μετά τη Θεία Λειτουργία στην αίθουσα του παλαιού Δημοτικού Σχολείου.

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών και τα χορευτικά του τμήματα θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μεθαύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου στα Καλά Νερά (πρώην Δημοτικό Σχολείο Καλών Νερών).

*Η ομάδα της ΧΕΝ Βόλου διοργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά οι Ειρήνη Κάκουρα τραγούδι, Δήμητρα (Μιμή) Πάτρα σοπράνο και Ρόζυ Λασκαράκη φιλόλογος, μουσικός.

*Το Σωματείο «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Ι. Καρτάλη – Πολυμέρη). Η κοπή της πίτας θα είναι μια βραδιά πολιτισμού, η οποία θα κλείσει με κρασάκι. Θα πραγματοποιηθεί επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Συμβολική τιμή κάρτας 8 ευρώ.

*Ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Εκδρομικός Ομιλος Βόλου «Νέα Ζωή» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12.00μ. στο κοσμικό κέντρο «Παράλιο» Αναύρου. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως στα εξής τηλέφωνα 6944 368171 (κ. Καμπούρης) και 6983 506618(κ. Τσεκούρας).

*Η Περιηγητική Λέσχη Βόλου θα κόψει την πίτα της την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Καναράκια» με πλήρες μενού, ποτά και ζωντανή μουσική. Δηλώσεις συμμετοχής και διάθεση καρτών στο γραφείο της Λέσχης, Σπ. Σπυρίδη 38, β΄ όροφος, τηλέφωνο 2421023935, Δευτέρα έως Παρασκευή 10 πρωί έως 12 το μεσημέρι και τις υπόλοιπες μέρες στο τηλέφωνο 2421041266.

*To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Αναπηρία Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 17:30 στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης φορέων της πόλης που συνέβαλαν στην προσπάθεια για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του. Τιμή κάρτας 10 ευρώ.

*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους σε συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το βράδυ στο κέντρο «Αύρα» στον Αναυρο. Τιμή συμμετοχής 12 ευρώ (όλα πληρωμένα). Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Συλλόγου μέχρι 22/1, στο τηλ. 2421030472, Τρίτη και Πέμπτη, 11.00 έως 13.00.

*Η Ηπειρωτική Αδελφότητα Μαγνησίας γιορτάζοντας τα 130 χρόνια παρουσίας και προσφοράς πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ώρα 21.00 στο Ενυδρείο. Συμμετέχουν η παραδοσιακή κομπανία «Λαλητάδες από την Αρτα» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Αρτας» σε παραδοσιακούς χορούς.
Πληροφορίες – κρατήσεις 2421058768 – 6948503141.

*Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Οι Αγιοι Ανάργυροι» πραγματοποιεί την ετήσια συνεστίαση για την κοπή της πίτας του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 13:00 στο κέντρο «Ενυδρείο» περιοχή Αναύρου. Πλήρες μενού και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα αφών Κερασιώτη. Τιμή κάρτας 15 ευρώ. Ο Σύλλογος θα τιμήσει για τη μεγάλη τους προσφορά τις οικογένειες των δοτών για τη γενναία απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα των συγγενών τους και τον μεγάλο ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπο Τσιμά για τη χορηγία του προς τη Μ.Τ. Νεφρού Νοσοκομείου Βόλου. Κάρτες πωλούνται στις Μ.Τ. Νεφρού, Μον. Περιτοναϊκής Κάθαρσης Νοσοκομείου Βόλου, Μ.Τ. Νεφρού Θεσσαλική Νοσηλευτική και Μ.Τ. Νεφρού «Ανασσα» και από τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και στην είσοδο του κέντρου την ημέρα της κοπής της πίτας.

*Ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πίτας του τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Παρκ». Ομιλήτρια η φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα -Κόρρου με θέμα «Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Πρόληψη και θεραπεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου