ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέα θεατρική παραγωγή

νέα-θεατρική-παραγωγή-672700

Οι «ΔραΠαίκτες Βόλου» ανεβαίνουν με χιούμορ στη σκηνή

Τρεις παραστάσεις με χιούμορ απ’ τους «ΔραΠαίκτες Βόλου» με το έργο «PSY.T.ΨΙΤ» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου (αίθουσα ισογείου) μεθαύριο Πέμπτη 3, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 21.15.

Τι κάνουν τέσσερις psyχωτικοί στην αίθουσα αναμονής του psyχολόγου τους όταν εκείνος λείπει; Και γιατί λείπει; Τι του έκαναν; Ποια η μυστήρια εμπλοκή της γραμματέως του; Και πόσο θα αντέξουν όλοι αυτοί μαζί;

Ακόμη μία θεατρική τους παραγωγή, την 16η, και πάλι σε πρεμιέρα χαρίζουν οι «ΔραΠαίκτες Βόλου» αμισθί στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου, όπως έχουν κάνει ήδη άλλες πέντε χρονιές. Ατακαδόρικο χιούμορ που σατιρίζει ανάμεσα στ’ άλλα και τα τεκταινόμενα της πόλης μας και… psyχωτικές ερμηνείες που υπόσχονται γέλιο μέχρι πτώσης.

Στην άκρως αυτή αντιοικογενειακή κωμωδία από ψυχασθενείς για σώφρονες (ή μήπως είναι το αντίστροφο;) δραπαίζουν ο Κώστας Κατούνης, ο Νικόλας Κυπαρισσός, η Χριστίνα Μαλιαχόβα, η Αλίκη Ξηραδάκη κι ο ευΆγγελος Κάβουρας, που έχει και τη γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια (σεναριακή, σκηνοθετική, σκηνογραφική, ενδυματολογική, μουσικοηχητική). Τεχνική υποστήριξη Νικολέττα Κάβουρα κι Αναστάσης Σιώπης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μόνον για ενήλικες κι εφήβους άνω των 15 ετών. Διάρκεια 69 λεπτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου