ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση σε φεστιβάλ

πρόσκληση-σε-φεστιβάλ-672866

Δύο ακόμη τιμητικές προσκλήσεις για την κιθαριστική ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας που θα εμφανιστεί στα κορυφαία φεστιβάλ κιθάρας Πελοποννήσου 15 – 17 Μαρτίου 2019 στο Ναύπλιο και Μακεδονίας στην Καστοριά 19 – 21 Απριλίου 2019.

Η ορχήστρα θα εμφανιστεί υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Βολιώτη μαέστρου και κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου, ενώ μαζί της θα συμπράξει ο διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας Στέλιος Γκόλγκαρης. Καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας είναι ο γνωστός Βολιώτης κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης.

Η ορχήστρα ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μοναδική που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι η κιθαριστική ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα φεστιβάλ κιθάρας Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων, Μακεδονίας, Παρνασσού, Αττικής, σε σύμπραξη με την ελληνική κιθαριστική ορχήστρα, αλλά και τη Santa Barbara Guitar Orchestra, ενώ έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής, χάρη στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου