ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική παράσταση με τους Νίκο Μεργιαλή και Νίκο Ζιώγαλα

μουσική-παράσταση-με-τους-νίκο-μεργια-685415

Μουσική παράσταση με γνωστούς καλλιτέχνες πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας από την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Στη μουσική παράσταση συμμετέχουν ο γνωστός Βολιώτης τραγουδοποιός Νίκος Μεργιαλής με το συγκρότημά του «Μουσικοί Ιχνηλάτες» και ο Νίκος Ζιώγαλας, που συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Νίκου Μεργιαλή με τίτλο «Ολα είναι όμορφα» το οποίο αποτελεί και τον τίτλο της παράστασης.

Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν επί σκηνής, επισφραγίζοντας τη μουσική τους συνεργασία μέσω του τραγουδιού «Ολα είναι όμορφα» που παίζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Νάσσιος κιθάρα, Γιάννης Αλεξανδρής κιθάρα, Γιάννης Σιάρρας βιολί, Κώστας Χαλάτσης μπάσο, Αγγελος Τσιριγωτάκης τύμπανα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24210 82870 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου