ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με τη Σοφία Βόσσου και τον Στέφανο Κάκκο στον Βόλο

συναυλία-με-τη-σοφία-βόσσου-και-τον-στέ-686819

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προγραμματίζει στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου μία μοναδική μουσική βραδιά σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), με τη γνωστή και αγαπημένη Σοφία Βόσσου.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος και ανερχόμενος Βολιώτης τραγουδιστής – μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κάκκος.

Η Σοφία Βόσσου θα ερμηνεύσει πολλές επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και από τις πρόσφατες δισκογραφικές της δουλειές, ενώ ο Στέφανος Κάκκος θα παρουσιάσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, αλλά και γνωστές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου, με το δικό του ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ύφος.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών προέκυψε δυο χρόνια πριν, μετά τη διάκριση του Στέφανου Κάκκου σε έναν μουσικό διαγωνισμό, όταν τραγούδησαν μαζί το ντουέτο με τίτλο «Βουτιά στο κενό», σε στίχους και μουσική του Αντρέα Λάμπρου. Πέρυσι κυκλοφόρησε το νέο ντουέτο των δύο ερμηνευτών, συγκεκριμένα το γνωστό κι αγαπημένο τραγούδι «Ανοιξη» σε μια φρέσκια διασκευή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου