ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο»

έρωτας-θάλασσα-αντίο-691428

Η πρώτη ατομική συγγραφική προσπάθεια, που αφορά σε μια πρωτότυπη ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» της Βολιώτισσας εκπαιδευτικού Λίνας Βαλασσά, κυκλοφόρησε θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Νεφέλη» (Κουμουνδούρου 10- Δημητριάδος, Βόλος).

Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή, χωρισμένη σε τρία κεφάλαια με τον αντίστοιχο τίτλο «Έρωτας», «Θάλασσα», «Αντίο» το καθένα. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται ουσιαστικά αναφορά στον έρωτα, στο δεύτερο για τον έρωτα και τη θάλασσα και στο τρίτο για τον αποχωρισμό… Το εξώφυλλο του βιβλίου, είναι της ζωγράφου Χριστίνας Κουρεντή.

Στην εκδήλωση παρουσίασης, που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής, θα μιλήσουν για το βιβλίο, ο φιλόλογος και συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής και η Ελένη Γιαννούκου συγγραφέας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ θα απαγγείλουν η Έλενα Ψαραλίδου- Φιλιππιτζή, νομικός –ποιήτρια και η ίδια η συγγραφέας- ποιήτρια Λίνα Βαλασσά.

Την εκδήλωση, θα πλαισιώσουν χορευτικά ο Αποστόλης Ρηγάκης και η ντάμα του Ντέμη Παπαδόπουλου. Το βιβλίο, κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις ΗΒΗ» και διατίθεται ήδη απ’ το βιβλιοπωλείο «Ήλιος», του κ. Χρήστου Αγιώτη (Ηπείρου 8 με Ιάσονος, Βόλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου