ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Αίνιγμα» ο Ντε Κίρικο

αίνιγμα-ο-ντε-κίρικο-712751

Εκθεση έργων από το Μουσείο Αλ. Κ. Δάμτσα και οπτικοακουστικό υλικό

Η έκθεση με τίτλο «Αίνιγμα Giorgio de Chirico & Alberto Savinio», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στον 3ο όροφο του Κέντρου Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο», εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και εκθέσεων που έχει προγραμματίσει η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για τον εορτασμό των 130 χρόνων από τη γέννηση του Giorgio de Chirico (Βόλος, 1888). Θα παραμείνει ανοιχτή για τρεις μήνες, έως τις 22 Φεβρουαρίου 2019, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η έκθεση πραγματοποιείται από το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση ΕΡΤ ΑΕ. Την επιμέλεια και τον γενικό συντονισμό της έκθεσης έχει αναλάβει η Νικολέτα Τζάνη δρ. ιστορίας της τέχνης του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Κατά τα εγκαίνια θα εμφανιστεί η μεσόφωνος Ερρικα Πατρικίου με τη συνοδεία πιάνου από τον Ηλία Χατζόγλου. Το ωράριο λειτουργίας είναι Τρίτη – Παρασκευή 10.00 – 13.00 και 19.00 – 21.00. Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου