ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία μουσικής δωματίου στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

συναυλία-μουσικής-δωματίου-στο-δημοτ-827380

Για κοντραμπάσο και πιάνο με δωρεάν είσοδο

Συναυλία μουσικής δωματίου για κοντραμπάσο και πιάνο διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.30 στην αίθουσα συναυλιών «Ερση Σαράτση» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Σεραΐνα Σέιδου κοντραμπάσο και Zsuzsa Ballint πιάνο. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με έργα Eccles σονάτα για μπάσο και πιάνο – αυθεντική μορφή για φλάουτο και μπάσο κοντίνουο, BottesinI Grande allegro – a la Mendelssohn για μπάσο και πιάνο, Grieg σονάτα για μπάσο και πιάνο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η Σεραΐνα Σέιδου γεννήθηκε στον Βόλο, όπου ήρθε σε πρώτη επαφή με τη μουσική ξεκινώντας πιάνο. Με το κοντραμπάσο άρχισε ν’ ασχολείται στα φοιτητικά της χρόνια. Μελέτησε με τον Βασίλη Παπαβασιλείου στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών (δίπλωμα) και με τον Michael B. Wolf στο Universitaet der Kunst Berlin (Konzert Examen). Είναι πτυχιούχος πιάνου και διπλωματούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ως μόνιμο μέλος και διδάσκει στο ωδείο Koday.

Η είσοδος στο ρεσιτάλ είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου