ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με τους «Brandy σουαρέ»

συναυλία-με-τους-brandy-σουαρέ-809037

Οι «Brandy σουαρέ» Live, εμφανίζονται στην αυλή της La petite Cantine, την Παρασκευή 29 Ιουνίου μετά τις 10 το βράδυ.

Οι «Brandy σουαρέ» δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012, από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα που στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες, προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν.

Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Μαρίζα Ρίζου, Σάκη Ρουβά, Μαριέττα Φαφούτη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Wedding Singers, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι τους «Η ποδηλάτισσα», η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ.

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο «Παγωτό καϊμάκι».

Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά και αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing, το latin και η funk, με πολλά jazz στοιχεία.

Το φθινόπωρο του 2017 η Σοφία Νάσσιου κάνει μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στο γνωστό talent show του ΣΚΑΪ «The voice of Greece», όπου φτάνει μέχρι και τον ημιτελικό. Μέσα στη διάρκεια του show η Σοφία κατάφερε να ξεσηκώσει αλλά και να συγκινήσει με τις ερμηνείες της το κοινό και φυσικά τους coaches του παιχνιδιού.
Το γκρουπ απαρτίζουν οι: Σοφία Νάσσιου (τραγούδι), Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, τραγούδι), Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο), Κώστας Χαλάτσης (μπάσο), Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα). Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2421037109.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου