ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου

εκδήλωση-για-τα-παιδιά-του-ορφανοτροφ-821209

Τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, σε συνεργασία με τα παιδιά του ΜΕΜΨΑ (Μικτό Εργαστήρι Μουσικής και Ψυχοσυναισθηματικής Ανάπτυξης), πραγματοποιούν την καλοκαιρινή γιορτή τους την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 18.30 στο θεατράκι του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ευχές από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Θεοδώρου. Ακολουθεί η δραματοποίηση του παραμυθιού «Τόσο διαφορετικοί και συνάμα τόσο ίδιοι. Ενα παραμύθι για να σκεφτούμε…», διασκευή ενός διαδικτυακού παραμυθιού για τον ρατσισμό. Επιμέλεια – διασκευή και σκηνοθεσία: Φύλλη Μπακαλοπούλου, Θεοδώρα Τζεράχογλου – Κατσαρού. Χορογραφίες Χριστίνα, κονσόλα Ματθαίος.

Στη δραματοποίηση συμμετέχουν: η Βασούλα, η Εμμανουέλλα, η Νίκη, η Άννα, η Χρυσούλα, η Κωνσταντίνα, ο Βασίλης, ο Βαλάντης, ο Γιάννης, Χρήστος, Γιώργος, Μαρία, Νικολέτα, Σοφοκλής , Παντελής , η Άννα Ψ. και ο Παναγιώτης.

Το έμψυχο δυναμικό του Ορφανοτροφείου Βόλου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους: Z.K. Recording Studio για την ηχοληψία, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για τα κοστούμια, τους εθελοντές καθαριότητας, εκπαίδευσης και τους φοιτητές του Ορφανοτροφείου και του ΜΕΜΨΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου