ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εξόρμηση των εφέδρων αξιωματικών Μαγνησίας

εξόρμηση-των-εφέδρων-αξιωματικών-μαγ-824935

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι Σάββατο 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή – προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας Ξυνιάδας Δομοκού.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 7π.μ αναχώρηση από το Δημαρχείο Βόλου. 8:30π.μ.: Εκκλησιασμός – ξενάγηση από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Αθανάσιο Σύρο. Συζήτηση, και φίλεμα από το Μοναστήρι (καφές, λουκούμι), στο αρχονταρίκι της Μονής.

11:30π.μ. αναχώρηση για περιήγηση στο κάστρο Δομοκού. Στη συνέχεια, το μεσημέρι γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής μέσα στα πλατάνια, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Στην επιστροφή, στάση για καφέ και επίσκεψη στα Φάρσαλα για χαλβά. Επιστροφή στον Βόλο νωρίς βράδυ. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 10 ευρώ. Το φαγητό χρεώνεται ξεχωριστά από τον καθένα. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο γραφείο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, (πλατεία Αϊδινίου στη Νέα Ιωνία, κοντά στο στρατόπεδο), Δευτέρα και Πέμπτη 6 – 8μ.μ., με την καταβολή του εισιτηρίου 10 ευρώ, και μέχρι στις 17 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980203223.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου