ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας για παιδιά στο «Αχίλλειον»

προβολή-ταινίας-για-παιδιά-στο-αχίλλ-110322

Τον Φεβρουάριο, το CineDoc Βόλου, σε συνδιοργάνωση με τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Βόλου, την Παιδική Βιβλιοθήκη του «Στέκι Παιδιού» της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την Παιδική Βιβλιοθήκη του ΚΔΑΠ Νεάπολης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, φέρνει για πρώτη φορά στους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 18.00, θα προβληθεί στο «Αχίλλειον» η νορβηγική ταινία «Επιχείρηση Αρκτική». Τρία αδέρφια- η 13χρονη Τζούλια και τα 8χρονα δίδυμα Ίντα και Σίντρε- από ένα λάθος καταλήγουν στον Βόρειο Πόλο και αντιμετωπίζουν με θάρρος και ευρηματικότητα επικίνδυνες καταστάσεις. Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών και πάνω. Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας και του Νορβηγικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Είσοδος δωρεάν.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση για το περιβάλλον με τον κ. Γ. Κατσαδωράκη, Δρα Βιολογίας – Περιβαλλοντολόγο, και για τη σημασία και τα μυστικά του κινηματογράφου με την κα Ε. Χρυσοπούλου, υπεύθυνη διοργάνωσης του CineDoc Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου