ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι «Imam Baildi» επιστρέφουν στον Βόλο

οι-imam-baildi-επιστρέφουν-στον-βόλο-114083

Η πληθωρική μπάντα με τη διεθνή επιτυχία, οι δημοφιλείς «Imam Baildi», επιστρέφουν στον Βόλο για να εμφανιστούν σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Lab Art. Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Μετά από μια σεζόν στην Αθήνα με πρόβες και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις, οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα, και στην εξόρμησή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα κάνουν δεκάδες σταθμούς.

Όλες οι επιτυχίες τους, με παλμό και ζωηρές ενορχηστρώσεις όπου το παλιό συναντά το φρέσκο με δεμένη σκηνική παρουσία… Ενα λάιβ χορταστικό και γεμάτο flavor ελληνικό.

Στα οκτώ χρόνια ζωής των «Imam Baildi», το συγκρότημα των αδερφών Φαληρέα, κατάφερε να δημιουργήσει μια καινούρια ταυτότητα στον ελληνικό ήχο και να την κάνει αποδεκτή στο εξωτερικό ως μια νέα μουσική πρόταση με γνήσια ελληνικό χαρακτήρα.

Το 2014 συστήθηκαν ξανά με ένα δίσκο διαφορετικό από τους άλλους. Το τρίτο κατά σειρά album με τίτλο «Imam Baildi – ΙΙΙ» περιέχει ήδη πολυαγαπημένα remix όπως το «Αργοσβήνεις Μόνη» και η «Μουρμούρα», αλλά και τρεις αυθεντικές συνθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Οι «Πόλεις», το «Rider» κέρδισαν τις καρδιές των ακροατών, ενώ το Σημείωμα, ένα από τα single του δίσκου γνώρισε διεθνή αναγνώριση με τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό του μεγαλύτερου γερμανικού ραδιοφωνικού με διεθνή μουσική Funkhaus Europa.

Απέναντί σε ονόματα του βεληνεκούς της Vanessa Paradis και του Quantic με τη διάκριση αυτή , η ευρωπαϊκή περιοδεία των Imam Baildi ξεχώρισε, με πανηγυρικά live στο Amsterdam αλλά και στο Παρίσι στο «Divan du Monde», ένα χώρο θεάματος και πολιτισμού με δύο και πλέον αιώνες ζωής.

Σε κάθε εμφάνισή τους επί σκηνής, παρούσα η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρές πενιές των Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη και Στέλιου Προβή πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ περιορισμένη προπώληση, 13 ευρώ γενική είσοδος. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 403454, 10:00-21:00.

Σημεία προπώλησης είναι: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), My Market. Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου