ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ζωγραφικής στην Μακρινίτσα

εκθεση-ζωγραφικής-στην-μακρινίτσα-194470

Το Paschalis art house café στη Μακρινίτσα παρουσιάζει τη ζωγραφική του Βιτάλι Ντοβγασένκο, από αύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Ο Vitaliy γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1969. Φοίτησε στο Πολυτεχνείο της Lviv. Στη συνέχεια σπούδασε Διακόσμηση και Διαφήμιση στην Τεχνική Σχολή στο Ternopil (Ουκρανία). Έχει εργαστεί ως διακοσμητής στην υπηρεσία Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης στο Ternopil, αργότερα στο τμήμα παραγωγής του τηλεοπτικού σταθμού «TV-4». Ερχόμενος στην Ελλάδα το 1993 παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο ατελιέ του Γιώργου Κουζούνη. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών τεχνών Ελλάδας από το 2006.

Ο καλλιτέχνης έχει πραγματοποιήσει διεθνείς εκθέσεις σε μεγάλους χώρους τέχνης στην Ουκρανία, την Πολωνία, τη Μόσχα, την Αθήνα, τη Σύρο, την Κεφαλονιά, το Αργοστόλι, το Νέο Ψυχικό και αλλού, με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα παρουσίασε έργα του στην Φιλοθέη, στην Ουκρανική Πρεσβεία, το Μέγαρο «Μελά» της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, το Πνευματικό Κέντρο Χολαργού κλπ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Paschalis art house café της Μακρινίτσας είναι 24280 90054 και 6933411998.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου