ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ερχονται στον Βόλο οι Nightstalker

ερχονται-στον-βόλο-οι-nightstalker-223940

Oι «Nightstalker», μία από τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες της χώρας μας, θα εμφανιστούν το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου στο Lab Art. Το γκρουπ εκπροσωπεί με συνέπεια το hard rock και συνδυάζει επιτυχώς τον ήχο των δυτικών ακτών της Αμερικής και τις έντονες «μπασογραμμές» με πιο ψυχεδελικά, σκοτεινά ηχητικά μονοπάτια.

Από το 1990 με τραγουδιστή -στα drums τότε- τον Argy και με τη σύνθεση σταθερά τετραμελή, ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι των «Nightstalker». Μια πορεία με album και singles που ξεπερνούν τον ελληνικό χώρο, με άπειρες συναυλίες, διανθισμένες με ηλεκτρισμένη διάθεση. Στις πολλές εμφανίσεις τους έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά σχήματα, όπως οι Ramones και οι Uriah Heep, μεταξύ άλλων, ενώ πλέον είναι headliners των περισσότερων ελληνικών φεστιβάλ με κιθαριστικό ήχο.

Στη συναυλία του Βόλου εμφανίζονται, επίσης, τα γκρουπ «The Lawbreakers» από τον Βόλο και οι «Γκούλαγκ» από τη Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο. Σημεία προπώλησης είναι: Τηλεφωνικά στο 11876, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Media Markt Greece. Επίσης πραγματοποιείται ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr. Για περισσότερες πληροφορίες είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων το τηλέφωνο 2421403454.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου