ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Αντρες έτοιμοι για όλα» στον Βόλο

αντρες-έτοιμοι-για-όλα-στον-βόλο-232109

Η επιτυχημένη παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα» παρουσιάζεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 6.30μμ και 9.30μμ στο δημοτικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας.

Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten και υπογράφουν παράλληλα τη σκηνοθεσία.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει τη ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν, και τις γυναίκες τους…

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.

Το έργο παρουσιάζεται σε διασκευή – σκηνοθεσία: Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, σκηνικά Μαίρης Τσαγκάρη, κοστούμια Μαρίας Καραπούλιου, χορογραφίες της Αννας Αθανασιάδη και Artwork του Κάρολου Πορφύρη.

Προπώληση πραγματοποιείται στο καπνοπωλείο της οδού Σπυρίδη (μεταξύ Γαλλίας και Τ. Οικονομάκη), τηλέφωνο 2421214024.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου