ΔΙΕΘΝΗ

16χρονος κατηγορείται για φόνο – Έψαχνε βοήθεια στο Instagram για να ξεφορτωθεί το πτώμα

16χρονος-κατηγορείται-για-φόνο-έψαχνε-855632

Η αστυνομία στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ συνέλαβε ένα 16χρονο αγόρι την Παρασκευή, που φέρεται να σκότωσε ένα κορίτσι και να αναζήτησε μέσω Instagram τρόπο για να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Η αστυνομία του Bensalem είπε ότι οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιους γονείς, όταν η κόρη τους είχε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Instagram με έναν γνωστό της 16χρονο, ο οποίος της είπε ότι μόλις είχε σκοτώσει κάποιον.

Σύμφωνα με την New York Post, ο 16χρονος ταυτοποιήθηκε ως Joshua Cooper. Στο βίντεο, ο 16χρονος έδειξε τα πόδια ενός αιμόφυρτου ατόμου, πριν ζητήσει βοήθεια για το πτώμα.

Η αστυνομία είπε ότι ενημερώθηκε ότι ο Cooper ζούσε στο πάρκο του Bensalem και οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το σπίτι του.

Καθώς έφταναν οι αστυνομικοί, το ανήλικο αγόρι βγήκε τρέχοντας από το πίσω μέρος του τροχόσπιτου ενώ μέσα στο τροχόσπιτο είδαν μια νεκρή κοπέλα στο μπάνιο με τραύμα από πυροβολισμό.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Cooper και λίγο αργότερα τον συνέλαβαν. Του απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κατοχή όπλων και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Πηγή: protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου