ΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Ανδρας έπεσε νεκρός επιχειρώντας να σταματήσει ληστές -Τον πάτησαν με το βανάκι του

καλιφόρνια-ανδρας-έπεσε-νεκρός-επιχε-848360

Άδοξο θάνατο βρήκε 33χρονος άνδρας, πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού, όταν επιχείρησε να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκινήτου του το πρωί της περασμένη Τρίτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χοσέ ΝτεΖεζούς Μπερελέζα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δράστη, την ώρα που εκείνος επιχειρούσε να κλέψει το αυτοκίνητό του, ένα επαγγελματικό βανάκι. Κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο 33χρονος έπεσε στις ρόδες του οχήματός του, το οποίο πέρασε από πάνω του και τον σκότωσε.

Μπήκε μπροστά στο όχημα για να αποτρέψει τη ληστεία και έπεσε νεκρός

Η αστυνομία δηλώνει πως ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να σταματήσει τον κλέφτη, καθώς το βανάκι ήταν βασικό εργαλείο της δουλειάς του. «Ήταν ένας δυνατός και σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που φρόντιζε την οικογένειά του, ειδικά την κόρη του» λένε άτομα που τον γνώριζαν σε μια σελίδα όπου αναρτήθηκε μετά τον θάνατό του, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικογένεια.

«Ένα οκτάχρονο κορίτσι, δεν θα χρίσει άλλες αναμνήσεις με τον μπαμπά της. Ο μπαμπάς της δεν θα είναι εδώ για να τη φροντίζει και να μάχεται για εκείνη» γράφει κάποιος άλλος στην ίδια ιστοσελίδα.

3 ύποπτοι συνελήφθησαν

Οι Αρχές εντόπισαν το κλεμμένο όχημα και συνέλαβαν τρεις υπόπτους. Ο Ομάρ Σάντσες, 28 ετών και η Γιεσένια Εσκανέρο, 21 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανθρωποκτονίας και κλοπής αυτοκινήτου, ενώ η τρίτη συλληφθείσα, ονόματι Αντριάνα Γκόμεζ, 29 ετών, βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνεργίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου