ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Σερβιτόρα έφτυσε κατάμουτρα τον γιο του Τραμπ, Ερικ

ηπα-σερβιτόρα-έφτυσε-κατάμουτρα-τον-γ-458749

Επίθεση από μια σερβιτόρα στο Σικάγο, που τον έφτυσε κατάμουτρα, δέχθηκε ένας από τους γιους του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 35χρονος Έρικ Τραμπ είχε πάει την Τρίτη το βράδυ με συνεργάτες του να δειπνήσουν στο πολυτελές εστιατόριο The Aviary, όταν η νεαρή σερβιτόρα κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον έφτυσε στο πρόσωπο.

«Ήταν μια αηδιαστική ενέργεια από ένα άτομο που σαφώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα», σχολίασε ο γιος του Τραμπ στο λαϊκιστικό δεξιό ιστότοπο Breitbart καθιστώντας υπεύθυνο το Δημοκρατικό Κόμμα για το «πολωτικό» κλίμα που καλλιεργεί.

Ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στο περιστατικό

Άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας έπεσαν πάνω στη νεαρή σερβιτόρα και την παρέδωσαν στην αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μετά από δύο ώρες καθώς ο Έρικ Τραμπ δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος της.

Το αφεντικό της, ωστόσο, την έθεσε σε διαθεσιμότητα κάνοντας σε ανακοίνωσή του λόγο για ένα «ατυχές συμβάν» με τον κ. Τραμπ. «Δεν ήμασταν παρόντες στο περιστατικό και τώρα μαθαίνουμε τις λεπτομέρειες, αλλά το σίγουρο είναι ότι ήταν απαράδεκτο να δεχθεί πελάτης μας τέτοια επίθεση». Μέχρι στιγμής ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου