ΔΙΕΘΝΗ

Κακοποιός που παρίστανε τον τεχνικό προσπάθησε να βιάσει 83χρονη στο Μπρονξ

κακοποιός-που-παρίστανε-τον-τεχνικό-π-593409

Έναν σεσημασμένο κακοποιό που κατάφερε να μπει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στο Μπρονξ, για να την ξυλοκοπήσει στη συνέχεια άγρια προτού αποπειραθεί να τη βιάσει, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές της Νέας Υόρκης.

Ο 51χρονος Γκάρι Μαλέτ, που έχει συλληφθεί πάνω από 80 φορές από την δεκαετία του 80, εμφανίστηκε στο διαμέρισμα της 83χρονης γυναίκας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, το περασμένο Σάββατο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, άνοιξε την πόρτα στον επικίνδυνο κακοποιό, όταν εκείνος κατάφερε να την πείσει ότι ήταν ο τεχνικός που περίμενε για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, ο Μαλέτ (που πρόσφατα μετακόμισε στο ίδιο κτίριο με το θύμα του, μαζί με τη μητέρα του) έσπρωξε την ηλικιωμένη στην κρεβατοκάμαρά της, της έσκισε τα ρούχα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με΄τους αστυνομικούς, η γριούλα αντιστάθηκε σθεναρά και ο κακοποιός την ξυλοκόπησε άγρια, σπάζοντάς της τα μισά πλευρά και παραμορφώνοντας το πρόσωπό της.

Ευτυχώς για την 83χρονη, ένας συγγενής της έφτασε στο σπίτι προτού ο Μαλέτ προλάβει να τη βιάσει, και πιθανόν να τη σκοτώσει.

Ο εγκληματίας τράπηκε σε φυγή αφού πρώτα φρόντισε να αρπάξει μερικά κοσμήματα της ηλικιωμένης και το κινητό της.

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια της μητέρας του, που διαμένει στο ίδιο κτίριο, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί από τις Αρχές της Νέας Υόρκης.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου