AROUND THE WEB

Γαμπρός ρίχνει χαστούκι στη νύφη γιατί τον πείραξε με την τούρτα

γαμπρός-ρίχνει-χαστούκι-στη-νύφη-γιατ-597487

Η γαμήλια δεξίωση υποτίθεται πως είναι μια γιορτή χαράς για το νέο ζευγάρι. Όχι όμως και γι’ αυτούς τους νιόπαντρους, που ο σύζυγος χαστούκισε την νύφη μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και φίλων.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην κεντρική Ασία, δείχνει τον γαμπρό εκνευρισμένο με την νύφη, όταν η τελευταία τον πειράζει με ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας, που ενώ πάει να τον ταΐσει, του παίρνει την μπουκιά.

Ο γαμπρός θυμώνει τόσο πολύ με το αστείο της, που της ρίχνει σφαλιάρα με τέτοια δύναμη, που η νύφη πέφτει το πίσω κάθισμα.

Ένας άνδρας που στέκεται πίσω από τον γαμπρό, τον πιάνει ενώ μία σοκαρισμένη καλεσμένη παρηγορεί την νύφη.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που σηκώνει το πέπλο της νύφης προτού ο γαμπρός της δώσει να φάει μια μπουκιά από την τούρτα. Αμέσως μετά, η νύφη παίρνει κι αυτή ένα κομμάτι για να ταΐσει τον γαμπρό αλλά του παίρνει πίσω μόλις ο γαμπρός ανοίγει το στόμα του.

Αλλά η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη, καθώς με οργή ρίχνει σφαλιάρα στην νύφη, που πέφτει πίσω.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του γαμπρού, γράφοντας: «Αυτός ο τύπος πρέπει να πάρει ένα μάθημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η γυναίκα πρέπει να κάνει αίτηση διαζυγίου αμέσως» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ελπίζω να μην προχώρησε τον γάμο της».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου