ΔΙΕΘΝΗ

Έφηβοι βίασαν ομαδικά 28χρονη, τη σκότωσαν και άφησαν το πτώμα της βορά στους λύκους

έφηβοι-βίασαν-ομαδικά-28χρονη-τη-σκότωσ-689854

Πίστευαν ότι θα κατάφερναν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος του φρικτού εγκλήματός τους, όμως τελικά η κτηνωδία τους θα τους οδηγήσει στη φυλακή.

Ο λόγος για τρία έφηβα αγόρια από την πόλη Μιλερόβο, στο Ροστόφ της Ρωσίας, που επιτέθηκαν σε μια 28χρονη γυναίκα, τη βίασαν ομαδικά και έπειτα την σκότωσαν, επειδή όπως δήλωσαν «δεν ήθελαν να τιμωρηθούν».

Οι τρεις ανήλικοι βιαστές και δολοφόνοι, ηλικίας από 14-16 ετών, άφησαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε δασώδη περιοχή στα περίχωρα της πόλης τους, ελπίζοντας ότι τα άγρια ζώα που ζουν εκεί, μεταξύ των οποίων λύκοι και αλεπούδες, θα καταβρόχθιζαν τη σορό, εξαφανίζοντάς την. Τελικά όμως τα υπολείμματα της σορού εντοπίστηκαν από εθελοντές, οι οποίοι «χτένιζαν» το δάσος στο πλαίσιο έρευνας που οργάνωσαν οι Αρχές, μετά την δήλωση εξαφάνισης που υπέβαλε ο σύζυγος του θύματος.

Τα στοιχεία που είχαν αφήσει πίσω τους και το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πτώμα οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών αγοριών, που θεωρούνταν «καλά και φρόνιμα παιδιά» από την τοπική κοινωνία.

Όπως ομολόγησαν οι ίδιοι οι έφηβοι στις Αρχές, είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους ενώ έφευγε από τη δουλειά του. Χτύπησαν στο κεφάλι την νεαρή γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, και την έριξαν αναίσθητη. Στη συνέχεια την μετέφεραν βαθιά στο δάσος και την βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον. Έπειτα την στραγγάλισαν με μια ζώνη «επειδή δεν ήθελαν να τιμωρηθούν» και την παράτησαν σε ένα ακόμα πιο απομακρυσμένο σημείο, για να την καταβροχθίσουν τα άγρια ζώα.

Φωτογραφίες των δραστών


[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου