ΔΙΕΘΝΗ

Μερίδες φαγητού σε χιλιάδες απόρους μοίρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο [εικόνες]

μερίδες-φαγητού-σε-χιλιάδες-απόρους-μ-828181

Μόλις μια ημέρα μετά το ξέσπασμά του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του, Θανάσης, ο νεαρός σούπερ – σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο φόρεσε ξανά το αστραφτερό του χαμόγελο, και μοίρασε χιλιάδες μερίδες φαγητού σε απόρους!

Η κίνηση αλληλεγγύης έγινε στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων των Μιλγουόκι Μπακς -με την υποστήριξη του “Pick’n’Save Store”- και έλαβε χώρα στο συσσίτιο για απόρους του Αγίου Βικεντίου Ντε Πολ, στο Μιλγουόκι. Ο 23χρονος παίκτης των «ελαφιών», φορώντας… ποδιά, γάντια και ειδικό καπέλο και έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Βερόνικα και τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπρινγκερ, μοίρασε μαζί με τους συμπαίκτες του μερίδες φαγητού, συνολικής αξίας 50.000 δολαρίων, σε 27.000 απόρους. Πολλές εξ αυτών, μάλιστα, δόθηκαν στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ανέχεια απ’ ευθείας από τα «μαγικά» χέρια του… “Greek Freak”, ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει κουβέντα μαζί τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επί το έργον

«Σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μιλγουόκι Μπακς και των Pick ’n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το αστραφτερό χαμόγελο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου