AROUND THE WEB

Η ζωή δυο 20χρονων πάνω στα ψηλότερα κτίρια του κόσμου (εικόνες)

η-ζωή-δυο-20χρονων-πάνω-στα-ψηλότερα-κτί-410076

Τους αρέσει να πατούν σε μέρη απάτητα,. Να βλέπουν αυτό που κανείς άλλος δεν έχει δει. Και να το μεταφέρουν στους υπόλοιπους, μέσω του φωτογραφικού τους φακού, αψηφώντας κάθε αίσθηση κινδύνου.

Ο 21χρονος Ρώσος Vitaliy Raskalov και ο 25χρονος Ουκρανός Vadim Makhorov έχουν βαλθεί να σκαρφαλώσουν τα ψηλότερα κτίρια όλου του κόσμου. Χωρίς προστατευτικά, κρατώντας μια κάμερα και τα απολύτως απαραίτητα, οι δύο νεαροί δεν δείχνουν να φοβούνται απολύτως τίποτα. Το μόνο που θέλουν είναι να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν. Και το πετυχαίνουν με δαιμονιώδη επιτυχία.

Πλέον αυτή η… τρέλα έχει εξελιχθεί σε επάγγελμα. Με σπόνσορες να τους χορηγούν, οι δύο ατρόμητοι νεαροί ταξιδεύουν τον κόσμο, γυρεύοντας «highspots» που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Γνωστά κτίρια, αξιοθέατα, γέφυρες ή οτιδήποτε άλλο υψώνεται πολλά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της γης, αποτελεί πρόκληση.

Με τις εικόνες που έχουν στην συλλογή τους οι δύο φωτογράφοι, τα λόγια είναι περιττά. Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από κάποιες χώρες που έχουν επισκεφτεί:

Κίνα

Η.Π.Α

Αίγυπτος

Ισραήλ

Γερμανία

Σιγκαπούρη

Ντουμπάι

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου