ΔΙΕΘΝΗ

67χρονη αποκαλύπτει ότι έπνιξε το παιδί της ως έφηβη, πριν από 52 χρόνια

67χρονη-αποκαλύπτει-ότι-έπνιξε-το-παιδί-410651

Για 52 χρόνια ζούσε με αυτό το τρομερό μυστικό. Ομως η 67χρονη Μέλοντι Κάσον, δεν άντεξε άλλο τις τύψεις και αποκάλυψε ότι στα 15 της έπνιξε το νεογέννητο μωρό της.

Οπως αποκαλύπτει, είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε κατά λάθος το γιο της όταν κοιμήθηκε πάνω της και έτσι «εξαπάτησε» τον ιατροδικαστή και το δικαστήριο.

Εκτοτε όμως βασανίζεται από τις τύψεις και τελικά πρόσφατα παραδέχθηκε πως έβαλε ένα μαξιλάρι πάνω από το 18-ημερών παιδί της για να σταματήσει να κλαίει, ένα βράδυ του 1963.

Συντετριμμένη η 67χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς: «Θέλω να σας πω τα πάντα. Όταν ήμουν 15 ετών είχα ένα μωρό, και φώναζε και φώναζε και φώναζε αδιάκοπα. Εβαλα ένα μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπό του και το έπνιξα. Είπα ότι ήταν ατύχημα, αλλά δεν ήταν. Είπα ότι είχα αποκοιμηθεί κατά λάθος πάνω του, αλλά εγώ τον σκότωσα. Αυτό συνέβη όταν ήμουν μαθήτρια. Εχω ζήσει με αυτό όλη μου τη ζωή. Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο»

Αποκάλυψε επίσης στους αστυνομικούς, ότι ο άλλος γιος της, ο Ντάρεν, πέθανε το 1983 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν 18, δύο μέρες μετά την 20η επέτειο από το θάνατο του μωρού της και πιστεύει ότι ήταν κάποιο είδος «τιμωρίας» για την αποτρόπαια πράξη της.

Μετά την ομολογία της, η Κάσον καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με αναστολή από το δικαστήριο του Λέστερ τη Δευτέρα.

Χαρακτηρίζοντάς τη ως μια υπόθεση ότι «μπορεί κάλλιστα να είναι μοναδική», ο δικαστής Θεργουολ είπε ότι η Κάσον δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ή να βλάψει το μωρό της: «Δέχομαι ότι αισθάνεστε ενοχές κάθε μέρα της ζωής σας, τα τελευταία 52 χρόνια. Παραδόσατε τον εαυτό σας στη δικαιοσύνη και αποδεχθήκατε τη δημόσια ευθύνη για ότι κάνατε. Ζήσατε τη ζωή σας με τύψεις και η τιμωρία που επιβάλατε εξαρχής στον εαυτό σας είναι ισόβια, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω γι’ αυτό»

Οσο για τον πατέρα του μωρού, η ίδια αποκάλυψε ότι ονομαζόταν Αλεκ Μπράντσο και πέθανε πριν 10 χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου