ΤΟΠΙΚΑ

Ποδαρικό πτήσεων στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

ποδαρικό-πτήσεων-στο-αεροδρόμιο-νέας-8562

Σήμερα προσγειώνεται αεροσκάφος της TransaviaFrance – Καλωσόρισμα Δήμου Βόλου, ξενοδόχων και επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου

Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των πτήσεων εξωτερικού στη χερσαία Μαγνησία, με το πρώτο αεροσκάφος της Transavia France να κάνει ποδαρικό στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Η πρώτη πτήση που μεταφέρει 145 Γάλλους επιβάτες θα προσγειωθεί στις 18.45 στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τον Δήμο Βόλου, την Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου και την Ενωση Καταστηματαρχών Νέας Αγχιάλου να διοργανώνουν θερμό καλωσόρισμα.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η πρώτη πτήση της σεζόν, από το Παρίσι, είναι ναυλωμένη από το Club Mediterane της Εύβοιας, όπου θα καταλύσουν οι Γάλλοι τουρίστες, με τις πτήσεις της ίδιας εταιρείας να συνεχίζονται στις 11 και 18 Ιουλίου. Στις 25 Ιουλίου, εξάλλου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Condor και της βρετανικής Easy Jet, με προγραμματισμένες πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Σε κάθε πτήση που θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, θα διενεργούνται δειγματοληπτικά τεστ από υγειονομικό προσωπικό της 111 Πτέρυγας Μάχης, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου, επισημαίνοντας ότι «τα πάντα είναι έτοιμα και ελπίζουμε να υπάρξει θετική εξέλιξη στη φετινή σεζόν».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί σε ισχύ, με την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους του αεροδρομίου να επιτρέπονται μόνο σε επιβάτες και συνοδούς.

Αναφερόμενος στην υποδοχή που διοργανώνεται για τους επιβάτες της πρώτης πτήσης εξωτερικού στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι θα διανεμηθούν στους τουρίστες έντυπο υλικό, μπουκαλάκια με τσίπουρο και λουκούμια συσκευασμένα. «Είναι ένα συμβολικό καλωσόρισμα των επιβατών της πρώτης πτήσης εξωτερικού, με χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής, στο πνεύμα της τοπικής φιλοξενίας» είπε ο κ. Μπατζιάκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου