ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκίνητο στη Βολιώτισσα νικήτρια του «The Voice»

αυτοκίνητο-στη-βολιώτισσα-νικήτρια-τ-499390

Η Λεμονιά Μπέζα παρέλαβε το Volkswagen T – Roc στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Χατζηγούλας Α.Ε.

Το αυτοκίνητο που κέρδισε στο «The Voice of Greece» παρέλαβε προχθές η Λεμονιά Μπέζα, νικήτρια του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Volkswagen Χατζηγούλας ΑΕ στον Βόλο.

Το νέο Volkswagen T – Roc ξεχωρίζει με τις μέγιστες δυνατότητες εξατομίκευσης, την προηγμένη του τεχνολογία, την πλήρη συνδεσιμότητα, τους αποδοτικούς κινητήρες και πάνω από όλα τη φρέσκια, απόλυτα εκφραστική του σχεδίαση. Ενα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό τόσο για την κίνηση στην πόλη, όσο και σε δύσβατα εδάφη.

Στην κατηγορία του το T – Roc δημιουργεί τη δική του κλάση προσφέροντας μία πληθώρα ευφυών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Από τη βασική έκδοση εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα, όπως είναι τα Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και λειτουργία αναγνώρισης πεζών), το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist καθώς και το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων Multicollision Brake.

Το νέο T – Roc εφοδιάζεται με μία γκάμα αποδοτικών υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων, τρεις κινητήρες βενζίνης TSI και δυο κινητήρες πετρελαίου TDI. Ανάλογα με το μηχανικό σύνολο, διατίθεται με κίνηση εμπρός και χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα τετρακίνησης 4Motion (με 4 Motion Active Control) και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Η Λεμονιά Μπέζα εξέφρασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τον ενθουσιασμό της για το υπέροχο αυτοκίνητο που κέρδισε, ενώ υπογράμμισε παράλληλα ότι συνεχίζει με σταθερά βήματα την πορεία της στη μουσική. Πέντε μήνες μετά την πρωτιά που απέσπασε στο «The Voice» η ταλαντούχα ερμηνεύτρια από το Νεοχώρι Πηλίου συνεχίζει να εργάζεται με τον ίδιο πάντα ζήλο σε κατάστημα του Βόλου, ενώ δηλώνει ότι επιθυμεί να εξελιχθεί με σταθερά βήματα στη μουσική. Ηδη κυκλοφόρησε το πρώτο της single, «ένα κομμάτι του Κωστή Μαραβέγια που μου το εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ πολύ» είπε και παράλληλα συμμετέχει στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στην πλατεία Νερού στην Αθήνα και έπεται συνέχεια.

Η εταιρεία Volkswagen Χατζηγούλας ΑΕ και η εισαγωγική εταιρεία Kosmocar ΑΕ εύχονται στη νικήτρια του «The Voice» Λεμονιά Μπέζα να είναι καλοτάξιδο το νέο της αυτοκίνητο καθώς και μία λαμπρή πορεία στον χώρο του πενταγράμμου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου