ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιαθίτης κλέβει την παράσταση

σκιαθίτης-κλέβει-την-παράσταση-502765

Ο Σκιαθίτης Κωνσταντίνος Υδραίος έγινε το πρόσωπο των ημερών επιστρατεύοντας το χιούμορ του

Αντιμετωπίζει με χιούμορ την προεκλογική περίοδο και δηλώνει ότι δεν είναι υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά κάνει… delivery στα εκλογικά κέντρα. Σκιαθίτης επιχειρηματίας «κλέβει» την παράσταση και γίνεται το πρόσωπο των ημερών πανελλαδικά με διαδικτυακές αναρτήσεις, αλλά και προβολή σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, παρουσιάζοντας το άλλο πρόσωπο των εκλογών.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο λόγος για τον 36χρονο Κωνσταντίνο Υδραίο, ο οποίος διατηρεί κρεπερί στη Σκιάθο και ασχολείται με την εστίαση δεκατέσσερα επιτυχημένα χρόνια, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στον χώρο του επιχειρείν.

Η δήλωση: «Δεν είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Κάνω τοστ, μπαγκέτες, καφέδες, κρέπες!!! Delivery στα εκλογικά κέντρα» με τη φωτογραφία του επιχειρηματία να κοσμεί σε περίοπτη θέση με τη μορφή αφίσας το νησί, έχει τυπωθεί με τη μορφή εμπορικής κάρτας, ενώ έχει αναρτηθεί παράλληλα στο διαδίκτυο «ταξιδεύοντας» από την προσωπική του σελίδα σε διάφορα site ανά την Ελλάδα, λόγω έμπνευσης και πρωτοτυπίας.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον Σκιαθίτη επιχειρηματία, ο οποίος υπογράμμισε ότι δίνει την κάρτα του σε όσους υποψηφίους επισκέπτονται την επιχείρησή του ζητώντας την ψήφο του, υπενθυμίζοντας με χιούμορ ότι δεν είναι υποψήφιος.

Ο Σκιαθίτης επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει κατά το παρελθόν «πύργο» χρησιμοποιώντας πλαστικά δοχεία που περιείχαν προϊόν σοκολάτας, βάζοντας πλώρη για το ρεκόρ Γκίνες, ενώ κατά καιρούς διοργανώνει πρωτότυπες δράσεις, υπογραμμίζοντας ότι «μου αρέσει να κάνω πρωτότυπα πράγματα ασυνήθιστα για τα δεδομένα της εστίασης».

Ακόμη και στην προεκλογική περίοδο βάζει το στίγμα της χιουμοριστικής του άποψης, προσθέτει μια ευχάριστη πινελιά και γίνεται το πρόσωπο των ημερών όχι μόνο στη Σκιάθο, αλλά και ευρύτερα, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1.000 likes και τα φώτα της δημοσιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου