ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκε ο Χαράλαμπος Τσιμάς

τιμήθηκε-ο-χαράλαμπος-τσιμάς-502849

Επίτιμο μέλος της Λέσχης Βόλου ανακηρύχθηκε χθες ο μεγάλος ευεργέτης του Βόλου

Εκφραση τιμής και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του μεγάλου ευεργέτη της πόλης ήταν η χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου. Επίτιμο μέλος της Λέσχης Βόλου ανακηρύχθηκε χθες ο Χαράλαμπος Τσιμάς με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών της Εξωραϊστικής.

Η αναμνηστική πλακέτα που του προσέφερε εκ μέρους του ΔΣ ο πρόεδρος της Λέσχης Θανάσης Χαρμάνης προστέθηκε στην πλούσια συλλογή του, για να αποτελέσει ένα ακόμη πολύτιμο απόκτημα, με πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τσιμάς εξέφρασε τα συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και συγκίνησης που του προκάλεσε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ υπογράμμισε για ακόμη φορά την επιθυμία του να βρίσκεται κοντά «στον συνάνθρωπο, σε κάθε άνθρωπο που έχει την ανάγκη μου» είπε.

Υπέρμαχος της προσφοράς και της αλληλεγγύης από πολύ μικρή ηλικία, ο μεγάλος ευεργέτης του Βόλου τείνει χέρι βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη, με περισσή γενναιοδωρία, προκειμένου να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο.

«Αισθάνομαι μια ικανοποίηση που πραγματικά καταλαβαίνουν και εκτιμούν το έργο που κάνω στην πόλη μας. Αγαπώ και τον άνθρωπο και τον συνάνθρωπό μας και τους Βολιώτες. Ευχαριστώ όλους τους συμπατριώτες μου που πραγματικά με αγαπούν, με εκτιμούν και πάντα μιλούν όλοι με πολλή αγάπη για το όνομά μου. Είμαι περήφανος που με ανακήρυξαν επίτιμο μέλος ενός ιστορικού σωματείου για την πόλη, της Εξωραϊστικής Λέσχης και νομίζω ότι όλοι οι συμπατριώτες μου χαίρονται μαζί μου» είπε.

Κλείνοντας, ο κ. Τσιμάς επισήμανε ότι το έργο προσφοράς στον συνάνθρωπο συνεχίζεται και «όσα χρόνια μου δίνει ο Θεός θα είμαι μαζί τους και δεν θα τους αφήσω ποτέ να πονούν» τόνισε.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου